Poșta Veche Ştiri

30 de ani cu apă în subsolul unui bloc locativ din cartierul Poșta Veche

30 DE ANI CU APĂ ÎN SUBSOLUL UNUI BLOC LOCATIV DIN CARTIERUL POȘTA VECHE

Membrii Asociației ”Comunități Active pentru Democrație Participativă” împreună cu locuitorii din blocul de pe strada Socoleni 11/1, invită Pretorul Nicolae Balaur, reprezentanți de la Întreprinderea Municipală de Gestiune a Fondului Locativ, Nr. 21  și de la S.A. Termoelectrica, pe data de 15 noiembrie, începînd cu ora 15:00 în curtea blocului Socoleni 11/1. Obiectivul discuției publice este de […]

Membrii Asociației ”Comunități Active pentru Democrație Participativă” împreună cu locuitorii din blocul de pe strada Socoleni 11/1, invită Pretorul Nicolae Balaur, reprezentanți de la Întreprinderea Municipală de Gestiune a Fondului Locativ, Nr. 21  și de la S.A. Termoelectrica, pe data de 15 noiembrie, începînd cu ora 15:00 în curtea blocului Socoleni 11/1.

Obiectivul discuției publice este de a găsi o soluție durabilă care să rezolve problema inundațiilor din subsolul casei Socoleni 11/1.

Prin subsolul casei Socoleni 11/1 trec țevile de apă ale blocurilor adiacente. Locatarii afirmă că din cauza faptului că nu s-au respectat normele necesare pentru conectarea la apă și canalizare, au loc foarte des scurgeri din țevile de apă care trec prin subsol, iar din cauza faptului că apa nu are nici o cale de scurgere ulterioară, subsolul este constant inundat. Acest lucru se întîmplă deja de peste 30 de ani! Locatarii sunt îngrijorați de faptul că umezeala constantă din subsol va avaria clădirea și va pune în pericol viața celor care trăiesc acolo.

About the author

Boris Gherman

Leave a Comment