Poșta Veche Ştiri

Întâlnire cu locuitorii din Poșta Veche

În cadrul proiectului Birou de Organizare Comunitară unul din scopuri este identificarea problemelor urbane împreună cu locuitorii din cartierul Poșta Veche. Pe 23 octombrie, la Biblioteca Liviu Rebreanu am avut o întâlnire cu câțiva locuitori interesați de schimbarea cartierului în care locuiesc. Printre problemele identificate au fost: ☢️ lipsa iluminatului public; ☢️ lipsa terenurilor de joacă pentru copii; ☢️ lipsa terenurilor sportive; […]

În cadrul proiectului Birou de Organizare Comunitară unul din scopuri este identificarea problemelor urbane împreună cu locuitorii din cartierul Poșta Veche.

Pe 23 octombrie, la Biblioteca Liviu Rebreanu am avut o întâlnire cu câțiva locuitori interesați de schimbarea cartierului în care locuiesc. Printre problemele identificate au fost:
☢️ lipsa iluminatului public;
☢️ lipsa terenurilor de joacă pentru copii;
☢️ lipsa terenurilor sportive;
☢️ lipsa unor spații verzi amenajate;
☢️ indiferența reprezentanților ÎMGLF referitor la problemele scurgerii de ape în subsolurile blocurilor (care pun în pericol viața oamenilor, pentru că într-o bună zi s-ar putea prăbuși câteva clădiri);
☢️ numărul câinilor străzii este foarte mare, iar autoritățile municipale neglijează plângerile locuitorilor;
*****
Acestea sunt doar câteva din problemele cu care se confruntă locuitorii din cartierul Poșta Veche, regiune practic ignorată de autorități.
*****
⚠️ Ce se întâmplă în sectorul tău?
Contactează-ne și vino la o consultație cu juristul sau urbanistul/arhitect pentru a vă ghida în procesul de comunicare în soluționare a problemelor legate de oraș.

About the author

Boris Gherman

Leave a Comment