Reziliență Urbană Ştiri

Cerere de oferte pentru elaborarea unui studiu despre modele de administrare a unei grădini comunitare în orașul Chișinău

Asociația Obștească ”Comunități Active pentru Democrație Participativă” (AO CADP) implementează proiectul ”Building urban and community resilience through urban gardening” (ro. Creștem reziliența urbană și a comunităților prin grădinărit urban), finanțat de către AO „Reprezentanța IM Swedish Development Partner”.

În cadrul acestui proiect AO CADP anunță un concurs  de oferte pentru selectarea unei companii / persoane fizice care va presta servicii de  elaborare a unui studiu în limită de 20 de pagini.

Studiul are drept scop identificarea și descrierea modelelor posibile de administrare a unei grădini comunitare organizată pe un teren public în orașul Chișinău.

În acest sens, vor fi cartografiate modelele de administrare a grădinilor urbane din alte orașe (București, Berlin, Paris etc). Ulterior, ținînd cont de legislația în vigoare cu privire la parteneriatele publice-civice, competențele administrației publice locale, principiile urbanismului și amenajarea teritoriului etc., vor fi elaborate 2-3 modele de administrare ale unei grădini comunitare pe un teren public din or. Chișinău.

Compania / persoana selectată va trebui să ofere următoarele servicii conform tabelului (rugăm să folosiți acest tabel pentru propunerea financiară, care va fi expediată pe e-mail):

Tipul serviciului Preț total
20 pagini de studiu

Compania / persoana selectată va activa în strînsă colaborare cu persoana delegată din partea Asociației pentru coordonarea întregului proces de elaborare a studiului.

Oferta trebuie să indice preţul în MDL cît și următoarele date:

  • datele de contact ale companiei / persoanei fizice;
  • persoana de contact în cadrul companiei;
  • rechizitele bancare ale companiei / persoanei fizice;
  • includerea în dosar a unor studii relevante realizate anterior.

Oferta câștigătoare va fi desemnată în baza celui mai bun raport calitate/preț.

Informații suplimentare despre grădinăritul comunitar și despre activitățile asociației pe această temă pot fi găsite pe adresa:

https://cadp.md/2020/02/03/orasul-comestibil-rezilienta-alimentara-urbana-studiu-de-caz-posta-veche/
suplimentar: https://cadp.md/2020/11/06/gradinile-urbane-din-berlin-cum-sunt-organizate/

Data-limită de depunere a ofertelor este 5 decembrie inclusiv.

Ofertele urmează a fi completate în limba română şi expediate la adresa de e-mail: comunitati.active@gmail.com

Doar compania / persoana selectată va fi contactată.

About the author

AO CADP

Leave a Comment