Ştiri

UE // Anunț pentru selectarea unei persoane pentru prestarea serviciilor de logistică și comunicare

Asociația Obștească ”Comunități Active pentru Democrație Participativă” (CADP) anunță un concurs  pentru selectarea  unei /persoane pentru prestarea serviciilor de servicii de logistică și comunicare în cadrul proiectului ”Universitatea Populară a Cetățenilor Activi”, implementat în cadrul Programului de Granturi Locale „Fii schimbarea: cetățeni implicați – comunități durabile!”, finanțat de Uniunea Europeană.

 

Descriere:

Asociația CADP va desfășura în perioada februarie – august 2021 mai multe activități: elaborarea unui curs online, realizarea unor instruiri cu activiști din raioanele Rezina și Șoldănești și elaborarea unor rapoarte de monitorizare a achizițiilor publice la nivel local).

În cadrul acestor activități urmează a fi realizat un volum evaluat la 15 zile de muncă de comunicare și logistică.

Sarcinile față de Prestator:

  • asistență pe partea de logistică a instruirilor (identificarea ofertelor de cazare, spații pentru instruiri și mese rotunde etc)
  • asistență pe partea de comunicare (comunicarea cu participanții, comunicarea cu APL, diseminarea materialelor de presă etc)

Volumul de muncă total estimat este de 15 zile lucrătoare, în perioada martie-august 2021.

 

Cerințele față de ofertanți:

– Experiență în comunicare (este recomandată, dar nu obligatorie);

– Disponibilitatea de a realiza sarcinile în termenii indicați;

Procedura de aplicare

Ofertanții interesați trebuie să transmită dosarul de aplicare care va include următoarele:

  • Numele persoanei care va realiza materialele
  • Datele de contact
  • CV persoanei
  • Oferta financiară în lei, suma brută, calculată pe zi de muncă (15 zile cel mult în total).

 

Termenul limită de prezentare a dosarului de aplicare este 8 martie 2021.

Dosarele de aplicare vor fi expediate în format electronic la adresa de email: comunitati.active@gmail.com cu titlul ”Ofertă servicii de comunicare”.

Vor fi contactați doar ofertanții preselectați!

AO Comunități Active pentru Democrație Participativă este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Universitatea Populară a Cetățenilor Activi” în raioanele Șoldănești și Rezina. 
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă AGER și AO ADR “Habitat”.

 

About the author

AO CADP

Leave a Comment