Dialogul cu APL Poșta Veche

În sfârșit, Pretura Râșcani a pus cuvânt pentru locuitori

După jumătate de an de dialog și solicitări către autoritățile publice locale din Chișinău, Pretura Râșcani a venit cu un răspuns promisiune cu privire la o problemă de 30 de ani (subsolul inundat la blocul de pe str. Socoleni 11/1). Pretura sectorului Râșcani solicită Direcției generale transport public și căi de comunicație să examineze posibilitatea de […]

După jumătate de an de dialog și solicitări către autoritățile publice locale din Chișinău, Pretura Râșcani a venit cu un răspuns promisiune cu privire la o problemă de 30 de ani (subsolul inundat la blocul de pe str. Socoleni 11/1).

Pretura sectorului Râșcani solicită Direcției generale transport public și căi de comunicație să examineze posibilitatea de a construi un canal de scurgere a apelor pluviale de la str. Doina spre str. Socoleni, în perioada anului 2019 – 2020.

Vedeți VIDEO din subsol: Locatarii blocului locativ de pe str. Socoleni 11/1 din municipiul Chișinău (cartierul Poșta Veche) se confruntă problema unor țevi care curg și care inundă subsolul casei.

Între timp o brigadă de lucru (Apă Canal, DGLCA sau ÎMGFL) a mai făcut o intervenție la fața locului. Vedeți cum arată locul. Așa rămâne de fiecare dată după ce au loc lucrări. Locuitorii zic că acestă pătrat nici nu mai este asfaltat, pentru că peste câteva săptămâni vor veni din nou.

About the author

AO CADP

Leave a Comment