Dialogul cu APL Poșta Veche

Dialogul cu APL (Teren de joacă Poșta Veche)

primaria-primarie-chisinau

La data de 22 februarie 2019, împreună cu un grup de locuitori de la Poșta Veche din Chișinău, echipa asociației a înaintat o solicitare către Direcția Generală Locativ Comunală și Amenajare. A fost solicitată examinarea posibilității includerii terenului de joacă pentru copii de pe strada Socoleni 11/1 în lista adreselor pentru instalarea terenurilor de joacă […]

La data de 22 februarie 2019, împreună cu un grup de locuitori de la Poșta Veche din Chișinău, echipa asociației a înaintat o solicitare către Direcția Generală Locativ Comunală și Amenajare.

A fost solicitată examinarea posibilității includerii terenului de joacă pentru copii de pe strada Socoleni 11/1 în lista adreselor pentru instalarea terenurilor de joacă din municipiul Chișinău, proiect 2019.

Terenul de joc pentru copiii din strada Socoleni 11/1 a fost construit în urmă cu vreo 30 ani (din spusele locuitorilor) și nu a mai fost reparat de atunci. La moment starea lui este deplorabilă – țevile sînt ruginite și corodate, fiind într-o stare gravă de deteriorare, lipsește prundișul etc.

Acest teren de joc merită și trebuie reparat în mod prioritar.

Vedeți mai jos răspunsul Direcției Generale locativ comunale și amenajare.

About the author

AO CADP

Leave a Comment