BOC Ştiri

Problemele cetățenilor rezolvate în funcție de continuarea proiectelor finanțate din străinătate

”Vă informăm că pe parcursul anului 2019, în funcție de continuarea proiectului ”Modernizarea platformelor ecologice pentru colectarea deșeurilor menajere” Direcția generală locativ-comunală și amenajare va asigura efectuarea lucrările de amenajare a platformei pentru colectarea deșeurilor menajere din str. Mihail Lomonosov Nr. 43 și 47.” Acest răspuns l-au primit locatarii la petiția depusă către autoritățile publice […]

”Vă informăm că pe parcursul anului 2019, în funcție de continuarea proiectului ”Modernizarea platformelor ecologice pentru colectarea deșeurilor menajere” Direcția generală locativ-comunală și amenajare va asigura efectuarea lucrările de amenajare a platformei pentru colectarea deșeurilor menajere din str. Mihail Lomonosov Nr. 43 și 47.” Acest răspuns l-au primit locatarii la petiția depusă către autoritățile publice locale din Chișinău.

Despre problema cu care ani la rând se confruntă locuitorii din zona Telecentru din capitală se știe demult. În toamna anului 2018 a apărut și în presă.

Sursa foto: diez.md

Din motiv că Direcția generală locativ-comunală și amenajare a oferit un răspuns vag, iar locuitorii nu sunt satisfăcuți de el, echipa Biroului de Organizare Comunitară a înaintat o nouă o nouă petiție reiterând solicitările înaintate de locatari.

About the author

Boris Gherman

Leave a Comment