BOC Dialogul cu APL Ştiri

Operațiunea ”Δ, despre încălzirea blocurilor din Chișinău

La începutul sezonului de încălzire vă invităm la o discuție publică ce va aborda problemele pe care le întâmpină cetățenii în perioada de încălzire a blocurilor din Chișinău.
La această discuție vor participa activiști civici, invitați din administrația publică locală, reprezentanți ai companiei Termoelectrica, cetățeni, administratori ai unor ÎMGFL-ui, Asociații de Proprietari în Condominiu, experți juriști, arhitecți etc.
În cadrul discuției vom aborda teme precum:
✅ Care sînt problemele sistemului de încălzire centralizată a locuințelor?
✅ Cum pot fi reduse facturile la căldură fără a diminua cantitatea de agent termic pe care o primesc blocurile și apartamentele?
✅ Care sunt instrumentele de control asupra sistemului de furnizare a agentului termic pe care le pot folosi locuitorii din apartamentele blocurilor locative?
✅ Cum pot fi izolate termic blocurile locative din Chișinău?
✅ De unde am putea găsi resurse financiare pentru a acoperi cheltuielile de termoizolare a blocurilor din mun. Chișinău?
✅ Cum pot cetățenii și APL să colaboreze pentru a soluționa problemele din sistemul centralizat de încălzire?

Discuția va avea loc pe 30 octombrie, cu începere de la ora 16.30, în incinta Primăriei Municipiului Chișinău, sala de ședințe a Consiliului Municipal Chișinău, situat pe bd. Ștefan cel Mare, 83, et.2

Acest eveniment este organizat de A.O. Comunități pentru Democrație Participativă, în colaborare cu Centrul pentru Inițiative și Cercetări Platzforma și Rețeaua Civică Urbană.

Detalii pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/403716563898889/

About the author

AO CADP

Leave a Comment