Scuarul Circului

Anunț: Colectare semnături pentru amenajarea Scuarului Circului în cadrul Bugetului Civic (Participativ)

Prieteni,
îmreună cu un grup de oameni am decis să aplicăm la Bugetul Civil pentru amenajarea scuarului de pe Colina Circului.
Anterior am plantat arbori, arbuști și flori în zonă așa că ni-i jale să lăsăm acel spațiu pur și simplu pe mâna ”dezvoltatorilor”.
Proiectul nostru presupune o intervenție minimalistă – peste scheletul de beton deja existent (pe care cineva vroia să zidească un bloc cu x-sprezece etaje) noi vrem să amenajăm o bancă continuă (parțial acoperită pentru zilele cu prea mult soare sau ploaie), cu vegetație pe interior, cu o mică cale de acces dinspre str. Circului și cu o parcare pentru biciclete (pentru a încuraja utilizatorii de transport alternativ).
După calculele noastre, proiectul este unul mic, ceea ce înseamnă că trebuie să colectăm cel puțin 100 de semnături de la locuitorii din cartierul Râșcani pînă duminică.
Duminică e ultima zi pentru a depune proiectele la bugetul civil, așa că avem mare nevoie de susținerea voastră.
Dacă locuiți în cartierul Râșcani, vă rugăm să susțineți proiectul cu o semnătură. Mâine, 26 februarie, între orele 8:30 – 18:00 ne găsiți la Casa Presei, etajul 5, biroul 519.

Simbata, 27 februarie ne găsiți la stația de la Circ de la 11:00-13:00 și de la 14.00 la 16:00 la Pancom pentru a colecta toate semnăturile.
Vă așteptăm!
Dacă nu locuiți în Râșcani dar cunoașteți pe cineva care locuiește în cartierul Râșcani, vă rugăm să le transmiteți această informație 🙂
Scrieți-ne în privat dacă nu reușiți mâine pentru că ne putem organiza inclusiv sîmbătă/duminică.
Mulțumim Andrei Vatamaniuc și Octavian Fedco pentru acest concept de proiect mimimi.

About the author

AO CADP