Consultări jurist urban

Biroul de Organizare Comunitară oferă consultații juridice gratuite pe probleme urbane. Juristul Urban răspunde la întrebări ce țin de spațiile comune (curți, spații între blocuri, scări), de amenajare a teritoriului, de politici urbane, de relații cu autoritățile publice locale, de solicitări de informație și participare la procesul decizional, de auto-organizare și alte întrebări.
Din cauza restricțiilor impuse de pandemie sîntem nevoiți să limităm interacțiunile față în față și să substituim consultațiile individuale din biroul nostru cu consultații on-line.
Consultațiile on-line pe durata anului 2021 se vor desfășura sub forma unor emisiuni video în cadrul cărora juristul urban va răspunde la întrebări adresate în prealabil.
Întrebările vor fi grupate în blocuri tematice și emisiunile vor fi dedicate acestor teme.
Prima consultație juridică în acest format va avea loc în luna 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞. Tema ei va fi aleasă în funcție de întrebările pe care o să ni le trimiteți.
Vă rugăm să introduceți întrebările juridice urbane (teme, situații, probleme cu care vă confruntați)în acest chestionar pînă pe data de 𝟐𝟏 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, inclusiv.
Mai multe despre Biroul de Organizare Comunitară găsiți aici: https://cadp.md/despre-biroul-de-organizare-comunitara/

Mai multe despre Biroul de Organizare Comunitară găsiți aici: https://cadp.md/despre-biroul-de-organizare-comunitara/